HSG NXTDOOR

Kantoorruimte te huur in Maastricht

Op zoek naar werkruimte in Maastricht?

Bent u op zoek naar een gastvrije werkplek of kantoorruimte aan de rand van het historisch centrum van Maastricht?
Dan biedt HSG NXTDOOR de oplossing.

Beschikbare kantoorruimte

Op de vierde verdieping van The Kennedy bevinden zich 4 flexibel in te delen ruimtes. De ruimtes (inclusief pantry, printer ruimte en toiletten) hebben een totaal oppervlak van 169m2. De werkruimtes zijn respectievelijk 20m2, 22m2, 36m2 en 36m2. Alle ruimtes hebben voldoende daglicht en een moderne look & feel. De ruimtes kunnen indien gewenst door HSG NXTDOOR ingericht worden met werkplekken die van alle gemakken zijn voorzien. De ruimtes zijn gezamenlijk en afzonderlijk beschikbaar. Tevens zijn de ruimtes voor korte en voor lange verhuur beschikbaar.

Faciliteiten

De locatie komt met een compleet aanbod aan faciliteiten:

Blanche Dael koffie en thee

Draadloos internet

Printer & Scanner

Riante vergaderruimte

Centrale ruimte waar geluncht en geborreld kan worden.

De pantry en toiletten worden gedeeld met andere bedrijven die gevestigd zijn op de verdieping.
Schoonmaak wordt gefaciliteerd door de verhuurder. 

Locatie

The Kennedy is een centrale, goed bereikbare locatie op loopafstand van het centrum van Maastricht. In het gebouw van vijf verdiepingen zijn veel verschillende bedrijven gehuisvest.

De locatie bevindt zich aan de rand van het stadspark en vanaf de vierde verdieping hebt u uitzicht over de stad.

Ook biedt de locatie van The Kennedy snelle toegang naar de A2 (Eindhoven-Luik), eigen parkeerplaatsen en fietsenstalling. De fietsafstand van het station is ca. 7 minuten.

Verhuurder

De verdieping wordt gedeeld met HSG (Hospitality Synergy Group); een totaal ontzorger van de hospitality wereld met tal van merken in haar portfolio. HSG is tevens de verhuurder van de NXTDOOR kantoorruimtes.

Contact

Heeft u interesse in het huren van een of meerdere kantoorruimtes? Dan kunt u voor meer informatie of het inplannen van een bezichtiging contact opnemen met de Operations Manager van HSG.

Estelle Houben
Operations Manager HSG